iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si
iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si

Studio

iDengo
Digitalni kreativni studio

Pogosto nas vprašajo, kaj počnemo. Roko na srce, pravo vprašanje bi bilo, kaj ne počnemo? Za začetek, ne ukvarjamo se z zobno anestezijo, tapiciranjem, popravilom barometrov ali centriranjem gum, akupunkturo, zaščito tople grede in čebelarstvom.

Poglavitna dejstva

Poganja nas radovednost,
strast do velikih idej in
želja po igri.

Serijsko imamo vgrajena smisel za humor in nasmeh na obrazu. S kreativnim oblikovanjem in tehnologijo, ustvarjamo zgodbe, ki narišejo nasmeh na obraz, se dotaknejo src mnogih, včasih pa samo premaknejo pravo osebo.

Pa še nekaj

Prepričani smo, da se bo vedno našel prostor za pametne digitalne strategije in kakovostno usmerjene izdelke. To je eden izmed razlogov, zakaj smo sploh v tem poslu. Mati in oče sta nam vedno govorila, ciljaj visoko in delaj trdo. In to je točno to, kar počnemo. Vsak dan.

iDengo - Vidimo daleč

Vidimo
daleč

Hellen Keller je dejala: “Grozno je videti in ne imeti vizijo.” Naš cilj je raziskovati, obdelovati in prikazati različne paradigme digitalne prihodnosti. Na tej poti po neskončnem skupnem igrišču si želimo uživati v čarih učenja, skupnega druženja in spoznavanja novih obzorij.

iDengo - Znamo se prilagajati

Znamo se
prilagajati

Prehodili smo že dolgo pot in na tej poti smo spoznali, da lahko sodelujemo z majhnimi butiki prav tako radi, kot z velikimi blagovnimi znamkami. To nas je pripeljalo do čudovitih prijateljsko poslovnih razmerij, katera nimamo namen spreminjati.

iDengo - Radi sodelujemo

Radi
sodelujemo

Verjamemo v izjemna razmerja in v rezultate, ki se porodijo ob tem. Z našimi partnerji vedno sodelujemo z roko v roki, ne glede ali nastaja tiskovina, se oblikuje spletna stran ali programira aplikacija. In ob tem neizmerno uživamo. Zavedamo se, da imate ravno sedaj kurjo polt …

iDengo - usmerjeni v kakovost

Usmerjeni
v kakovost

V čem je smisel pripeljati spremembe, če ni končni cilj seči po zvezdah. Smo zelo ponosni, da zagotavljamo kakovostno usmerjene izdelke in da na tej ustvarjalni poti ne pozabljamo na podrobnosti. Saj veste, bog je v podrobnostih (in v dobri hrani ravno tako).

iDengo - smo za žur

Smo za
žur

Halo, zakaj pa bi toliko delali, če ne bi dobili vsaj malo zabave? V naš DNK zapis je integrirana majhna doza praznovanja, ker se zavedamo, da je to potrebno za popolno ravnotežje srečnih in učinkovitih ljudi znotraj ekipe. Seveda to lahko vključuje tudi nekaj pijače …

iDengo - Svet je naše igrišče

Svet je
naše igrišče

Ja, seveda smo izredno ponosni, da imamo glavno dejavnost v Sloveniji, ki ima svojo kulturo, vendar to ne pomeni, da ne moremo delati s posamezniki in podjetji, ki živijo na drugem koncu sveta. Naše stranke so blagovne znamke in podjetja iz vseh predelov našega planeta.

Vrednote

Temeljne vrednote

Svoje naloge
uresničujemo s pomočjo vrednot,
ki so naše glavno vodilo