iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: +386 41 599 736
E-naslov: hi@idengo.si
iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: +386 41 599 736
E-naslov: hi@idengo.si

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani


spletne strani

 

Izdelava spletnih strani je storitev, ki nam jo stranke najpogosteje zaupajo, saj prevzamemo vso skrb za inovativne spletne strani nase, ter obenem poskrbimo, za uspešen proces brez stresnih situacij.

NAČRTOVANJE

Vizualiziramo koncept spletnega mesta

Omogočimo vam pregled postavitve, prikažemo vam kje, kako in na kakšen način se bodo prikazale vsebine pri izdelavi spletne strani. Poskrbimo za vse osnovne elemente grafičnega oblikovanje kot so barvna paleta, slike in tipografija. Na koncu pa umestimo še posebne funkcionalnosti.

 • Struktura in uporabniška izkušnja
  Najprej postavimo strukturo, izdelamo navigacijske menije, uredimo glavo (header) z logotipom in nogo (footer), ter poskrbimo za ostale funkcionalne elemente, ki morajo ustrezati odlični uporabniški izkušnji.
 • Slike in vsebine
  Ker prazna vreča ne stoji pokonci, je potrebno vašo spletno stran napolniti z vsebinami. Pomagamo si s fotografijami, ikonami in infografikami, katere izdelamo za vas in jih umestimo v spletno stran.
 • Posebni dodatki
  Različna podjetja potrebujejo različne funkcije. Dodamo prave predmete, kot so zemljevidi, galerije, videoposnetki, ceniki in podobno. Za vas izdelamo tudi posebne funkcionalnosti.

Načrtovanje izdelave spletnih strani

Odziven design

Oblikovanje prilagodimo vsem napravam

Izdelava spletnih strani za vse naprave. S premišljenostjo in pozornostjo do detajlov, vsako spletno stran izdelamo kot samostojen, individualno oblikovan projekt. Poskrbimo, da si vašo spletno stran vtisnejo v spomin in se nanjo z veseljem vračajo.

druzbena omrezja

Socialna omrežja

Povežemo
vas z družbenimi
omrežji

Ker smo v dobi družbenih omrežij omogočimo razpravo in povezavo med podjetji – blagovnimi znamkami in obiskovalci. Prijeten občutek je, ko ugotovite kaj je obiskovalcem všeč, kaj sovražijo in kakšne nove ideje imajo.

Kontaktni obrazci

Omogočimo
zajem kontaktnih
podatkov

S postavitivijo forme za zajem kontaktnih podatkov vam omogočimo zajem leadov, ter damo v roke možnost ročnega – direktnega osebnega nagovora ali avtomatizirano s pomočjo programske opreme. Odločitev je vaša.

zajem podatkov

Analitika

Rezultati obiska na spletnih straneh
v vaših rokah

Namesto praznih obljub, imate oprijemljive podatke. Z uporabo različnih tehnik in orodij vzpostavimo sistem, ki omogoča pridobivanje tekočih rezultatov. Rezultati obiska so vam na voljo, kjerkoli in kadarkoli.

 • Demografija in geografska lega
  Namesto kupov nepotrebnih informacij, imate vedno na voljo, strukturo vaših kupcev in njihovo geografsko pozicijo. Tako se lažje osredotočite na vaše primarno in sekundarno tržišče.
 • Analiza klikov obiskovalcev
  Možnost ogleda statističnih podatkov v realnem času o vaši spletni strani, je dandanes nujnost. Analitika vam omogoči vpogled in analizo klikov v vsakem trenutku.
 • Obiskanost in zapustna stopnja
  Vsebina je tista, ki vas bo ločila od ostalih. Analitika pa vam bo povedala, kakšna vsebina vam prinaša obiskovalce, katere strani so priljubljene, kje so vaše prednosti in kje so vaše pomanjkljivosti.
Mi smo

Kreativni studio
iz Velenja

Ustvarjamo zgodbe, ki narišejo nasmeh na obraz, se dotaknejo src mnogih, včasih pa samo premaknejo pravo osebo.

Projekti

Naše zgodbe o
uspehu

Bistvo

Morda boste prepoznali naše kreacije po svoji lastni osebnosti ali v pozornosti do detajlov, medtem, ko nas naše stranke poznajo kot odličnosti zavezanega partnerja.