iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si
iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si

Izdelava spletnih strani

Edina prava pot do

spletne strani

Izdelava spletnih strani je storitev, ki nam jo stranke najpogosteje zaupajo, saj prevzamemo vso skrb za inovativne spletne strani nase, ter obenem poskrbimo, za uspešen proces brez stresnih situacij.

NAČRTOVANJE IN OBLIKOVANJE

Vizualiziramo koncept spletnega mesta

Omogočimo vam pregled postavitve, prikažemo vam kje, kako in na kakšen način se bodo prikazale vsebine pri izdelavi spletne strani. Uredimo vse osnovne elemente grafičnega oblikovanje kot so barvna paleta, slike in tipografija. Na koncu pa umestimo še posebne funkcionalnosti.

 • Struktura in uporabniška izkušnja
  Najprej postavimo strukturo, izdelamo navigacijske menije, uredimo glavo (header) z logotipom in nogo (footer), ter poskrbimo za ostale funkcionalne elemente, ki morajo ustrezati odlični uporabniški izkušnji.
 • Slike in vsebine
  Ker prazna vreča ne stoji pokonci, je potrebno vašo spletno stran napolniti z vsebinami. Pomagamo si s fotografijami, ikonami in infografikami, katere izdelamo za vas in jih umestimo v spletno stran.
 • Posebni dodatki
  Različna podjetja potrebujejo različne funkcije. Dodamo prave predmete, kot so zemljevidi, galerije, videoposnetki, ceniki in podobno. Za vas izdelamo tudi posebne funkcionalnosti.

Načrtovanje izdelave spletnih strani

Odziven design strani

Oblikovanje prilagodimo vsem napravam

S premišljenostjo in pozornostjo do detajlov, vsako spletno stran izdelamo kot samostojen, individualno oblikovan projekt. Poskrbimo, da si vašo stran vtisnejo v spomin in se nanjo z veseljem vračajo.

druzbena omrezja - izdelava spletnih strani

Socialna omrežja

Povežemo
vas z družbenimi
omrežji

Ker smo v dobi družbenih omrežij omogočimo razpravo in povezavo med podjetji – blagovnimi znamkami in obiskovalci. Prijeten občutek je, ko ugotovite kaj je obiskovalcem všeč, kaj sovražijo in kakšne nove ideje imajo.

Kontaktni obrazci

Omogočimo
zajem kontaktnih
podatkov

S postavitivijo forme za zajem kontaktnih podatkov vam omogočimo zajem leadov, ter damo v roke možnost ročnega – direktnega osebnega nagovora ali avtomatizirano s pomočjo programske opreme. Odločitev je vaša.

zajem podatkov - izdelava spletnih strani

Analitika in poročanje

Rezultati obiska
v vaših rokah

Namesto praznih obljub, imate oprijemljive podatke. Z uporabo različnih tehnik in orodij vzpostavimo sistem, ki omogoča pridobivanje tekočih rezultatov. Rezultati obiska so vam na voljo, kjerkoli in kadarkoli.

 • Demografija in geografska lega
  Namesto kupov nepotrebnih informacij, imate vedno na voljo, strukturo vaših kupcev in njihovo geografsko pozicijo. Tako se lažje osredotočite na vaše primarno in sekundarno tržišče.
 • Analiza klikov obiskovalcev
  Možnost ogleda statističnih podatkov v realnem času o vaši spletni strani, je dandanes nujnost. Analitika vam omogoči vpogled in analizo klikov v vsakem trenutku.
 • Obiskanost in zapustna stopnja
  Vsebina je tista, ki vas bo ločila od ostalih. Analitika pa vam bo povedala, kakšna vsebina vam prinaša obiskovalce, katere strani so priljubljene, kje so vaše prednosti in kje so vaše pomanjkljivosti.
Če se še vedno sprašujete

Zakaj bi
sodelovali z nami?

Morda ravno zato, ker se ne ukvarjamo z zobno anestezijo, tapiciranjem, popravilom barometrov ali centriranjem gum. Partnerji nam zaupajo, ker vedno najdemo prijazne in inovativne rešitve za končnega uporabnika.

Znanje in
dolgoletne izkušnje

Na podlagi večletnih izkušenj (18 let) naša baza znanja vključuje vse od oblikovanja in razvoja, uporabniške izkušnje do spletnega marketinga.

Odličnosti
zavezan partner

Po zaključku projekta se naše delo dejansko prične. Vaše strani, trgovine, kampanje in aplikacije, redno vzdržujemo, da so učinkovite, varne in uporabnikom prijazne.

Iskrenost, točnost
in prilagodljivost

Delujemo projektno agilno, se prilagajamo spremembam in se držimo rokov, obenem pa ste Vi vedno na tekočem s trenutnim stanjem.

Pogum in
kreativna svoboda

Ker ljubimo svobodo in ne maramo vzorcev, razvijamo poslovne modele, ki razumejo ciljne skupine a so drugačni, prepoznavnejši ter ljudem narišejo nasmeh na obraz.

Referenčni projekti

Naše zgodbe o
uspehu

Morda boste prepoznali naše kreacije po svoji  lastni
osebnosti ali v pozornosti do detajlov, medtem, ko nas naše stranke
poznajo kot odličnosti zavezanega partnerja.

Kako veste, da
potrebujete prenovo strani ?

Če se ne prilagaja sodobnim napravam, ter se na njej pojavljajo zastarele vsebine, je na videz zastarela in je ne zmorete samostojno urejati.