iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si
iDengo
VIZUALNE IN DIGITALNE KOMUNIKACIJE
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje Slovenija,EU
Telefon: (+386) 059 02 08 09
E-naslov: hi@idengo.si

Izdelava logotipa in vizitke, ter cgp podjetja

Poživimo
izgled blagovne
znamke

Profesionalni logotipi in vizitke, ter cgp podjetja prilagojene kulturi in temeljnim vrednostim vaše blagovne znamke. Vzpostavimo strateški pristop in ustvarjamo edinstvene identitete blagovne znamke.

Skupaj z vami

Ustvarimo
logotip, ki ojača vašo
prepoznavnost

Naša storitev oblikovanja logotipa pomaga blagovnim znamkam, da so drugačne kot konkurenca. Kreativno oblikovanje logotipa lahko dvigne vašo blagovno znamko in predstavi vaše podjetje na pravi način.

  • Predstavitev želja in vizije
    Za najboljši rezultat so poleg osnovnih zahtev pomembne vaše želje. Vedno se dogovorimo o podrobnostih, saj moramo spoznati vašo dejavnost, vizijo in želje, da se z oblikovanjem približamo bistvu vaše blagovne znamke.
  • Oblikovanje in izdelava
    Na podlagi vaših želja in podatkov, poskrbimo za oblikovanje in vam predstavimo več idejnih predlogov. Po izboru treh najljubših predlogov le te prilagodimo in izpopolnimo, ter se držimo 4 pomembnih lastnosti: enostavnosti, brezčasnosti, prepričljivosti in kreativnosti.
  • Uporaba logotipa
    Ko je izdelava logotipa končana preidemo na vizitko in celostno grafično podobo, ki zajema uporabo logotipa tudi na dopisnih listih, računih, žigih ter na vseh vrstah tiskovin. Tako je logo pripravljen za široko uporabo.

idengo - logotipi in vizitke

Oblikovanje

Celostne
grafične podobe
podjetja

Poskrbimo, da vsi elementi celostne grafične podobe podjetja delujejo enotno, saj tako večajo prepoznavnost vašega podjetja in s tem tudi vašo tržno vrednost.

cgp